Английският Евертън е готов да предложи нов договор на 27-годишния

...
Английският Евертън е готов да предложи нов договор на 27-годишния
Коментари Харесай

Евертън взе решение за Деле Али

Английският Евертън е подготвен да предложи нов контракт на 27-годишния полузащитник Деле Али, оповестява Скай Спортс. Настоящото съглашение на играча с тима от Ливърпул е до 30 юни 2024 година

Според източника самият футболист също желае да остане в британската Висша лига и е окуражен да се бори за титулярно място при " карамелите ".

Али стана състезател на Евертън през януари 2022 година Футболистът изкара предишния сезон чартърен в Бешикташ. Общо англичанинът изигра 15 мача за турския клуб, в които означи три гола. Деле няма нито един мач този сезон.

През лятото на 2023 година Али даде прочувствено изявление на някогашния бранител на Манчестър Юнайтед Гари Невил, в което описа по какъв начин е спрял да поддържа връзка с биологичната си майка на 18-годишна възраст. В изявлението Али приказва и за контузия от детството, като твърди, че на шестгодишна възраст е бил измъчван от другар на майка си, а по-късно родителите му са го изпратили в Африка, с цел да се " научи на дисциплинираност ". Футболистът се е лекувал и от зависимости в рехабилитационен център.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР