Английският Челси има сериозен интерес към една от младите звезди

...
Английският Челси има сериозен интерес към една от младите звезди
Коментари Харесай

Английски гранд се готви да отмъкне млада звезда на Барселона

Английският Челси има сериозен интерес към една от младите звезди на , оповестява каталунският вестник " Спорт ". Лондончани желаят 17-годишния и са подготвени да платят откупната уговорка на полузащитника, която е на стойност 50 милиона евро. Договорът на юношата е до 2023 година.
Каталунците не желаят да продават младока, макар че са в тежко финансово състояние. Очаква се в скоро време Барселона да приготви предложение за нов контракт на Гави, чието име е Пабло Мартин Паес Гавира, който да важи до 2026 година. Откупната уговорка, която ще бъде вписана в него, ще е на стойност 1 милиард евро.
Ако въпреки всичко Челси се контракти с Гави и заплати откупната му уговорка, тези 50 милиона евро ще бъдат добре пристигнали на закъсалия финансово гранд. При Жоан Лапорта обаче стана ясно, че клубът ще залага на свои юноши и ще внимава да не изпуска гениите си, подсилвайки с тях съперници на локална и интернационална сцена.
Младото момче дебютира за първия отбор на Барселона през август тази година и през сезона дотук към този момент има 14 мача във всички шампионати. В тях новоизлюпеният испански национал се е отчел с една асистенция.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР