Английският Борнемут привлече нидерландското крило Джъстин Клуйверт от италианския Рома

...
Английският Борнемут привлече нидерландското крило Джъстин Клуйверт от италианския Рома
Коментари Харесай

Джъстин Клуйверт подписа с английския Борнемут

Английският Борнемут притегли нидерландското крило Джъстин Клуйверт от италианския Рома с дълготраен контракт, оповестиха от клуба.

Клуйверт, който е наследник на някогашния нидерландски нападател Патрик Клуйверт, се причислява към новия си отбор за сума в границите на 9.6 милиона паунда, написа организация " Ройтерс ".

24-годишният футболист прекара последния сезон чартърен в испанския Валенсия, където означи 8 гола в 29 мача.

" Много сме удовлетворени, че направихме Джъстин първото си попълнение за новия сезон ", разяснява изпълнителният шеф на Борнемут Нийл Блейк.

" Той бе мечтан от няколко тима в Европа, а идването му е знак за упоритостите му, които съответстват с нашите. Джъстин е трогателен и повсеместен атакуващ футболист, който има нюх за гола. Играе умерено, непосредствено и има високо техническо равнище ", добави Блейк.

Джъстин Клуйверт, който има и два мача за националния тим на Нидерландия, бе отдаван чартърен на немския Република България Лайпциг и френския Ница.

Борнемут чака състезателят да се причисли към новите си съотборници за старта на предсезонната подготовка при започване на идващия месец преди отборът да пътува за Марбея. Там британският тим ще изиграе контроли с Макаби Тел Авив, Аталанта и Лориен.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР