Английският Арсенал е засилил здраво интереса си към германския бранител

...
Английският Арсенал е засилил здраво интереса си към германския бранител
Коментари Харесай

Арсенал развърва кесията за опитен бранител на Байерн

Английският Арсенал е засилил крепко интереса си към немския защитник на Байерн Мюнхен Жером Боатенг. Идеята на „ артилеристите” е да привлекат играча с ганайски корени още през януари, откакто стана ясно, че Калъм Чембърс ще бъде навън за най-малко шест месеца след контузия, получена в дербито с Челси в края на 2019-а година.

31-годишният Боатенг, който бе спряган за трансфер в Манчестър Юнайтед през 2018-а, по всичко проличава, че ще напусне „ Алианц Арена”, а персонално мениджърът Микел Артета е настоял от шефовете да договарят с него, заяви Sky Sports. Според медията „ топчиите” ще могат да си обезпечат подписа на Жером Боатенг, в случай че предложат 12 милиона паунда за играча.

Очаква се също по този начин отборът от Северен Лондон да договаря със Сент Етиен за предварителното привличане на Уилиям Салиба. Френският бранител е благосъстоятелност на Арсенал, само че ще може да заиграе за „ артилеристите” от новия сезон, откакто това бе сделката сред страните през към този момент миналото лято.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР