Английският Арсенал е насочил вниманието си към 20-годишния нападател на

...
Английският Арсенал е насочил вниманието си към 20-годишния нападател на
Коментари Харесай

Спрягат канадски голаджия за заместник на Обамеянг


Английският Арсенал е насочил вниманието си към 20-годишния нападател на Гент Джонатан Дейвид, оповестява Goal.com, тъй като се чака през лятото “артилеристите” да се разделят с някой от двамата си топ нападатели - Пиер-Емерик Обамеянг или Александре Лаказет. Габонският футболист влиза в последната година от контракта си и е малко евентуално да остане, в случай че Арсенал не играе в Шампионска лига следващата година.

Дейвид от своя страна продължава да впечатлява с изявите си в Белгия, като е отбелязал 23 гола в 39 мача за Гент през този сезон. Манчестър Юнайтед, Челси и Лестър към този момент са показали интерес към младия канадец, който няма откупна уговорка в контракта си, само че се чака, че сума от към 17,5 милиона лири би била задоволителна за правата му. Дали Арсенал ще засилят интереса си към канадския нападател, зависи от това, дали Обамеянг и Лаказет ще останат в тима.

Jonathan David recent form for @KAAGent:

vs Mouscron
vs Genk
vs Mechelen
vs Anderlecht
vs Eupen
vs Roma
vs St. Truiden
vs Roma

20 years of age. One of the most talented strikers in Europe. pic.twitter.com/SfvGRD8Lvi
— FootballTalentScout - Jacek Kulig (@FTalentScout) February 27, 2020
Арсенал все още заема 10-ата позиция във Висшата лига и е на 8 точки от 4-ото място, даващо право на класиране в групите на ШЛ.
ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР