Английските национали не бива да бъдат критикувани за равенството 0:0

...
Английските национали не бива да бъдат критикувани за равенството 0:0
Коментари Харесай

Рашфорд: Критикуват ни доста прибързано

Английските национали не трябва да бъдат подложени на критика за равенството 0:0 против Съединени американски щати на Световното състезание по футбол, съобщи нападателят Маркъс Рашфорд, представен от Ройтерс. Той добави, че почитателите би трябвало да дадат дефинитивна оценка за представянето на играчите в груповата фаза едвам след мача против Уелс.

" Когато бием, ние сме най-хубавите света. Когато падаме обаче, ние сме най-слабите. Така е във футбола, само че избираме да има някакъв баланс. Ако играем добре в идващия мач, никой няма да си спомня за този против Съединени американски щати. И на нас не ни бе прелестен развоят, тъй че няма потребност да ни освиркват, с цел да ни припомнят. Знаем си ", сподели той.

" Абсолютно всички в съблекалнята знаят, че можехме да играем надалеч по-добре. Винаги е разочароващо, когато не бием, само че не трябва да се излива чак подобен негативизъм, защото рядко някой печели и трите си мача на старта. Ако спечелим против Уелс, съгласно оценката за старта би трябвало да бъде позитивна ".

Рашфорд, който игра на финала на Евро 2020, бе известно време отвън състава поради травми и слаба форма, само че през новия сезон 25-годишният нападател се показва по-добре и попадна измежду избраниците на Гарет Саутгейт за Световното състезание.

" Радвам се, че още веднъж играя футбол. В момента нямам травми или болежки и съм признателен за това. Доволен съм, че още веднъж съм със съотборниците ми, защото отсъствах прекомерно дълго ", добави Рашфорд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР