Английските медии, и най-вече таблоидите, вече четвърти ден дълбаят по

...
Английските медии, и най-вече таблоидите, вече четвърти ден дълбаят по
Коментари Харесай

В Англия припомниха расистка проява на Христо Стоичков

Английските медии, и най-много таблоидите, към този момент четвърти ден дълбаят по тематиката с расисткия скандал, избухнал на евроквалификацията България - Англия. Те стигнаха до такава степен да извадят кирливите ризи и на огромната ни легенда във футбола - Христо Стоичков.

" Сън " разгласява история от предишното, показваща Камата също като податлив към расизъм. Случката е от Евро 1996, по време на мача сред България и Франция. Според информацията, Стоичков е атакувал с расистки обиди бранителя на " петлите " Марсел Десаи, написа " Флагман ".бг.

" През първите 20 минути от мача той направи коментар за мен и другите африкански играчи. Не оцених расистките мнения, които не са подобаващи за състезател като него. Злоупотреби с мен и сподели тези неща, които толкоз го принизиха по моя преценка ", е представен да споделя Десаи.

" Нормално е това да се случва по целия терен. Ако сложите микрофон към всеки състезател, всички те ще споделят такива неща ", е представен да споделя пък българската легенда. " Сън " отбелязва, че против Стоичков не са подхванати никакви дейности.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР