Английски турист, на 27 години, пиян и дрогиран, преби зверски

...
Английски турист, на 27 години, пиян и дрогиран, преби зверски
Коментари Харесай

Англичанин преби жестоко инвалид в хотел на Слънчев бряг

Английски екскурзиант, на 27 години, пийнал и дрогиран, преби свиреп възрастен неработоспособен в коридора на петзвезден хотел в Слънчев бряг. Инцидентът е от нощес, заяви Флагман.бг. Медията разполага с извънредно видео от експанзията, с която гостът на слънчева България се нахвърля върху безпомощния човек с бастуна.

Жестокият побой над безсилния възрастен и болен мъж обаче не е задоволителен, тъй като след кървавите удари, насилникът подвига на крайник и полицията в РУП-Слънчев бряг, сътворявайки втора част от екшън, в който можеше и да загине.

Около половин час след среднощ против четвъртък Дани Джеймс Кнот (роден 1991 година във Великобритания) се прибира в стаята си на 5-я етаж, като преди този момент е вдигнал немислим скандал във фоайето на хотела, на рецепционистките и на защитата. Наложило се да бъде извикана майка му, която се вижда във видеото, с цел да го убеди да се прибере в стаята си.

Във видеото се вижда по какъв начин тя го държи на разположение в коридора, където ненадейно с бастунче в ръка, се появява беззащитният неработоспособен. Без никаква причина Дани Джеймс нанася поредност от удари на 68-годишния човек, поваляйки го и на пода.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР