Английски съд осъди български гражданин на 18 години затвор за

...
Английски съд осъди български гражданин на 18 години затвор за
Коментари Харесай

Българинът, изнасилил момичета в Лондон, поискал едното да си направи селфи след половия акт

Английски съд осъди български жител на 18 години затвор за обезчестяване на две ученички в Лондон.

27-годишният Силвестър Тошев получи тежката присъда, тъй като по време на процеса станаха ясни шокиращи разкрития за неговите набези над девойките, в това число, че си е направил фотография за спомен с една от жертвите.

Адвокатката на българина го разказва като „ пристигнал да търси по-добър живот, откакто имал доста мъчно детство като сирак ”. Той не е имал непрекъснат адрес в Лондон. Едното закононарушение е осъществено през септември 2021 година, а другото – от януари 2023 година Жертвите са на 16 и 17 години.

Разследващите споделят, че сънародникът ни е „ рисков див звяр, който дебнел и съзнателно се насочвал към уязвими млади девойки ”. 27-годишният мъж заговарял жертвите си или в рейс, или в автобусна спирка. След това ги придърпвал в шубраци – точно там ставало изнасилването. Той даже предиздвикал едно от девойките да си направи селфи след половия акт.

Полицията стигнала до нарушителя, с помощта на камери за видеонаблюдение. След това е изработен и ДНК разбор. Предполага се, че е допустимо Силвестър Тошев да е направил и други закононарушения. Мъжът се занимавал със строителство и живеел в разнообразни квартири.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР