Английската звезда Том Къран получи наказание от четири мача в

...
Английската звезда Том Къран получи наказание от четири мача в
Коментари Харесай

Английската звезда Том Къран получи наказание от четири мача за сплашване на съдия

Английската звезда Том Къран получи наказване от четири мача в австралийската Big Bash League, откакто беше приет за отговорен в заплашване на арбитър.

Къран беше забъркан в свада с длъжностно лице преди мача на Сидни Сиксърс против Хобарт Хърикейнс по-рано този месец. Универсалният играч беше предизвестен от съдията, че е тичал на терена, до момента в който загрява, само че продължи тренировката си.

Видеозаписи от случая демонстрират длъжностното лице да стои на гънката, с цел да блокира пътя на Къран, до момента в който той изясни, че не му е разрешено да тича на терена. След малко опълчване Къран въпреки всичко се натъкна на купата, след което длъжностното лице беше насила да се отдръпне от пътя в последната секунда, с цел да избегне конфликт.

Сидни Сиксърс и Кърън отхвърлиха обвиняването, само че комисарят по кодекса за държание на Крикет Австралия Адриан Андерсън го откри за отговорен и му наложи наказване от четири мача. Беше открито, че 28-годишният британски национал е взел участие в случай,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР