Английската сол е най-подходяща за прочистване на черния дроб. Когато

...
Английската сол е най-подходяща за прочистване на черния дроб. Когато
Коментари Харесай

С английска сол почистваме тялото си по този начин

Английската сол е най-подходяща за пречистване на черния дроб.

Когато настъпи 14 часа, не приемаш повече никаква храна. За да може детоксът да донесе грандиозни резултати, е належащо да се придържате към часовете, т.е. да консумирате солен разтвор в тъкмо избрани часове. Разредената в хладка вода горчива сол би трябвало да преседи в хладилника 4 часа. Когато часовникът удари 18 часа, изпийте 3/4 чаша от разтвора. За да се форсира действието на горчивата сол, целесъобразно е да се разхождате. Следващата порция от разтвора консумираме в 20.00 часа. В 22.00 изпиваме примес от сок от грейпфрут и 125 мл зехтин. След като изпразните чашата, лягайте незабавно – по тил с главата на малко по-високо. За това ще ви бъде потребна спомагателна възглавница. Внимание: триумфът на лекуването зависи от вашето успокоение. Опитваме се да останем спокойни, отпуснати, в тишина към 20 минути. След това време можете да заемете комфортна позиция и да се потопите в сладостен сън.
Английската сол забързва метаболизма и подтиква свалянето на килограмите
От време на време тялото ни има потребност от филтриране от насъбраните отрови. За задачата има разнообразни средства, едно от които е английскат...
Прочети повече
На идващия ден в 6.00 ч. (или малко по-късно) изпийте още една доза горчива сол - 3/4 чаша. Ако след пробуждане почувствате лека коремна болежка и гадене, можете да останете известно време в леглото и да изпиете разтвора, когато признаците отшумят. Два часа по-късно посягаме към последната порция от почистващата напитка. След още 2 часа лекуването е приключено, което на процедура значи, че можете да ядете лека храна и да пиете свеж плодов сок. Въздържайте се от ястие на по-тежки ястия до идващия ден.

Реакциите на тялото по време на разчистване с британска сол

След изпиване на първия солен разтвор може да се появи диария – изключително при хора, които в никакъв случай до момента не са приемали този препарат. На втория ден реакцията на тялото ви може да бъде сходна. Заедно с камъните от тялото ще бъдат отстранени отлагания, отрови, холестеролни кристали, които не са имали време да се трансфорат в камъни. След експулсиране те наподобяват малко на пяна. Това пречи на черния дроб да действа вярно. Може да имате редки изпражнения за 1-2 дни след привършване на лекуването.

Камъните в жлъчката седят доста крепко в черния дроб, тъй че е належащо процедурата да се повтори. Следващото разчистване може да се направи след 3-4 седмици, а по-късно - на всеки 3 месеца. През първата година от лекуването би трябвало да се създадат от 4 до 7 повторения. Защо би трябвало толкоз постоянно да почиствате черния си дроб? Тъй като този орган се състои от четири елементи и единствено една част може да бъде почистена по време на едно лекуване.
Само 2 подправки ще ви подсигуряват богата годишна продукция от домати за цяло село
Английската сол е необятно предложена от градинарите за редица проблеми в градинарството, от слаб напредък до битка с вредителите. Този съ...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР