Английската певица и автор на песни Адел изуми всички с

...
Английската певица и автор на песни Адел изуми всички с
Коментари Харесай

Тайните на идеалната фигура на Адел, която свали 44 кг

Английската певица и създател на песни Адел изуми всички с трагичната си промяна, отслабвайки 44 кг по време на пандемията. Ако и вие имате закръглена фигура, методът на Адел за намаляване може да ви помогне да влезете във форма, съгласно уеб страницата pinkvilla.com

Премахването на непотребните мазнини по талията изисква дисциплинираност, увереност и твърдоглав труд. Певицата счита, че точно тренировките са й помогнали да преобрази тялото си. Не става въпрос за това по какъв начин е изглеждала, а за обстоятелството, че тренировките са й помогнали да се оправи с безпокойството, сподели тя в изявление за английския Vogue.

Тайните на идеалната фигура на Адел, която смъкна 44 кг

Освен това Адел твърди, че не е спазвала някаква специфична диета или от време на време недояждане, с цел да отслабне. Въпреки това тя избира здравословна храна всеки ден, в това число пресни плодове, салати и пробиотици (пробиотиците са живи микроорганизми, които могат да повлияят позитивно на човешкото здраве, да възстановяват състава и функционалностите на микрофлората на стомашно-чревния тракт – бел. ред.). Накратко, Адел отслабна най-вече посредством фитнес сесии и два до три кръга рискови тренировки на ден по време на първичната карантина Covid.

Имаше клюки, че Адел може да е била на така наречен „ sirtfood диета “.

Тя включва отбягване на модифицирани, мазни, сладки и нишестени храни. Много проекти за здравословно хранене отстраняват тези висококалорични, нездравословни мазни храни. Въпреки това, храните, включени в няколко проекта за здравословно хранене, постоянно са приемливи и е допустимо тя да ги е присъединила в диетата си, без да ги счита за специфична диета за намаляване.

В доста изявленията Адел споделя, че в никакъв случай не е била последовател на периодическото недояждане или специфични диети. От това можем да заключим, че певицата не се е сбогувала със закуската си.

Певицата избира чай, а не кафе, като добавяше много захар и мляко в него. След утринния чай, певицата се любува на закуска, която нормално се състои от соево кисело мляко с горски плодове, смлени орехи и черен шоколад. Когато Адел е на път, тя избира зелено смути. То включва зеле, целина, зелена ябълка, лимон и матча.

Адел се занимава с ежедневни и даже три пъти дневно силови тренировки и физически извършения, когато тревогата й надвива над спокойствието. Тя се нуждае от високопитателни храни всеки ден, с цел да обезпечи на тялото си главните витамини, минерали и антиоксиданти.

Типичната диета на Адел включва:

купа салата от магданоз със зеле, зелена ябълка, орехи и целина, полята с чаена лъжичка зехтин и лимонен сок. Адел постоянно загатва, че обичаното ядене на сина й е класическото неделно печено, което тя особено подготвя и фамилията й се любува на него всяка неделя. За себе си обаче, тя може да избере по-здравословна опция, като пилешки гърди на скара или печени със зеле. В допълнение, лучена салата с домати, поръсени с лимонен сок и чили салса, е друго ядене, което й оказва помощ да остане в превъзходна форма.

 infomax-logo-50-15-HW

 

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР