Английската лудост продължава. Трите лъва вече са в голямата четворка.

...
Английската лудост продължава. Трите лъва вече са в голямата четворка.
Коментари Харесай

Лудото английско лято

Английската полуда продължава. Трите лъва към този момент са в огромната четворка. Но кой очакваше най-отписваният народен тим на Англия в цялата му история да бъде на две крачки от международната купа?

Дори най-закоравелите последователи на отбора надали са очаквали сходно развиване преди започването на шампионата.

Далеч от Русия, Далеч от Англия – тъкмо в България. В столично заведение в центъра на София английските почитатели също честваха. Празнуваха съвсем като международни първенци. Преживяха всяка една страст по време на четвъртфиналния мач сред англичани и шведи.

Срещата стартира без непотребни страсти, само че с взор към мечтания полуфинал на международно състезание. Сдържаното държание обаче продължи едвам до първото попадение на Хари Магуайър. В 59-тата минута Деле Али удвои резултата. А малко по-късно с последния съдийски сигнал те просто полудяха.

Луда британска наслада. Само си представете какво ще случи, в случай че вдигнат купата идната неделя. Не знам дали насладата на мексиканците провокира земетресение, само че англичаните са способни на това.
Футболът си идва вкъщи (ВИДЕО) Алън Шиърър и Гари Линекер запяха...
Лудото британско лято продължава. Достигането до финала към този момент не е просто фантазия, а близка и постижима цел. От тук нататък всичко е допустимо да се случи - в това число и купата да се върне " вкъщи ", за каквото пеят безспирно британските почитатели.

Рано или късно щастието ще се усмихне още веднъж даже на изстрадалите почитатели от Острова. Ще се появи поколението британски футболисти, подготвени да донесат нов огромен трофей след онази 1966 година Дали пък точно в този момент не е моментът за най-големия успех?
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР