Английската футболна легенда Дейвид Бекъм се реди над 12 часа

...
Английската футболна легенда Дейвид Бекъм се реди над 12 часа
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм се реди над 12 часа на опашка, за да се поклони пред ковчега на Елизабет II


Английската футболна легенда Дейвид Бекъм се реди над 12 часа на опашка, с цел да се поклони пред тленните остатъци кралица Елизабет II в Лондон.

„ Всички желаеме да сме тук дружно. Всички желаеме да честваме невероятния живот на нашата кралица “, сподели Бекъм пред кореспонденти.

„ Знаете, че нещо сходно през днешния ден е предопределено да бъде споделено “, продължи футболистът.

Бекъм описа какъв късметлия е бил да се е срещал с кралицата няколко пъти, наблягайки достойнството, която е изпитвал да играе за националния британски тим по футбол.

„ Знаете, че постоянно съм желал да съставлявам моята страна, да бъда капитан на моята страна и всякога, когато стояхме там, когато носехме тези фланелки с трите лъва, и имах лентата си на ръката и пеехме - „ Боже, пази нашата кралица ”. Това беше нещо, което означаваше толкоз доста за нас ", сподели той.

Той беше облечен в черен костюм, тъмносиньо палто и носеше шапка.

Опашката от хора, които желаят да почетат паметта на кралицата се извива от Уестминстър хол, където лежи тялото на починалия монарх и доближава до южния бряг на река Темза. Тя се простира около забележителности като Лондонското око, Кралската фестивална зала и спектакъл “Глоуб ”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР