Англия записа втора победа в квалификациите за Евро 2024 след

...
Англия записа втора победа в квалификациите за Евро 2024 след
Коментари Харесай

Англия e две от две в квалификациите след 2:0 над Украйна

Англия записа втора победа в квалификациите за Евро 2024 откакто надделя с 2:0 Украйна като хазаин на " Уембли ". В петата минута украинците насочиха първия удар в мача, откакто Роман Яремчук стреля не доста мощно, а Джон Стоунс с тяло блокира удара му. В осмата минута " трите лъва " имаха съществени искания към рефера за неотсъдена дузпа, откакто Кейн се препъна в краката на Олександър Сваток, само че нидерландският арбитър не уточни бялата точка за Англия.

В 20-ата Хари Кейн се извиси в наказателното поле на гостите и стреля с глава, само че Анатолий Трубин улови. Десет по-късно Кейн се измъкна от отбраната на украинците и се озова самичък против Трубин, нанасяйки удар във въздуха, само че прати топката над напречната греда. След повторенията пък се откри, че нападателят на Тотнъм Хотспър е бил и в засада, въпреки и тънка.

В 37-ата англичаните излязоха напред в резултата. Букайо Сака достави положително центриране към Хари Кейн, откакто топката беше чудесно раздвижена из двата фланга, а Кейн с левия си крайник край украински защитник откри - 1:0. Три по-късно домакините пируваха за повторно в тази среща. Звездата на Арсенал - Букайо Сака, осъществя осмия си гол като състезател на Англия по зрелищен метод, откакто прати топката доста красиво във вратата на Трубин за 2:0.

В 71-ата Мадисън и Сака комбинираха заучено след свободен удар, само че ударът на втория с левия крайник беше много неакуратен и топката отиде навън.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР