Англия вероятно скоро ще трябва да премести България в зеления

...
Англия вероятно скоро ще трябва да премести България в зеления
Коментари Харесай

Англия скоро може да върне карантината за неваксинирани българи

Англия евентуално скоро ще би трябвало да реалокира България в зеления си лист под наблюдаване, което е крачка към жълтия и въвеждане на някои ограничавания за пътуващите сред двете страни, които не са имунизирани. Това предвижда един от водещите английски специалисти по въпросите на COVID-19 Тим Уайт, представен от.

“В момента в България се следи трагично увеличение на случаите на, като те се удвояват всяка седмица. Макар че броят на новозаразените наподобява невисок, нещата могат бързо да ескалират ”, разяснява той пред “Индипендънт ”. Причината е, че в страната ни към този момент е засечен по-заразният бета-вариант на ковид, също така единствено 15% от популацията е имунизирано.
 Пица против ваксина: Англия търси способи да убеди младите да се инжектират Пица против ваксина: Англия търси способи да убеди младите да се инжектират
Редица заведения за хранене, както и приложения за доставки на храна и споделени пътувания се включиха във имунизационната акция в Обединеното...

Ако прогнозата на специалиста се сбъдне, е допустимо някои сънародници да изпитат усложнения при завръщането си в Англия от лятна отмора в родината в края на месеца. В момента поради наличието на България в зеления лист всички пътуващи сред двете страни не би трябвало да се подлагат на 10- дневна карантина при идване на Острова. Ако обаче страната ни бъде извадена от него, единствено изцяло имунизираните ще са освободени от карантина, стига да показват негативен тест при идване и да създадат още един на втория ден от престоя си в Обединеното кралство. Останалите ще би трябвало да се самоизолират за 10 дни и да създадат тест и на осмия ден.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР