Англия управляваха по-лошо кризата у нас и оставиха до последно

...
Англия управляваха по-лошо кризата у нас и оставиха до последно
Коментари Харесай

Математик вижда училищата и ресторантите като ключ срещу по-заразни варианти на коронавируса

Англия управляваха по-лошо рецесията у нас и оставиха до последно учебните заведения да работят, за разлика от нас, въпреки и ние да реагирахме по-късно, в сравнение с мисля, че трябваше. Това съобщи математикът Лъчезар Томов.
Възрастовата група от I до IV клас не се тества въобще и до края на януари ще разберем какво се случва. С английския вид B117 и сегашните ограничения, репродуктивното число на болест ще скочи над 1,1, сподели Томов. Според него, незабавно ще усетим английският вид, в случай че той стане преобладаващ и ще трябват по-сериозни ограничения, тъй като той е по-заразен.
 Ново проучване: Ваксината на BioNTech и Pfizer наподобява пази против английския вид на ковид Ново проучване: Ваксината на BioNTech и Pfizer наподобява пази против английския вид на ковид
Ваксината " Комирнати " против новия ковид SARS-CoV-2, създадена от BioNTech и Pfizer, евентуално ще защищава от по-заразния британ...
В Германия към този момент се дискутира, че с цел да бъде по-ограничен английският вид на COVID-19 B117 следва да се работи с рестриктивни ограничения в прозорец от идващите 2-3 седмици.
Проблемът с заведения за хранене е, че когато се отворят, не се знае каква дисциплинираност ще се съблюдава там. Ако заведенията за хранене отворят с 20% потенциал, не е рисково – въпросът е по какъв начин се съблюдава това, акцентира пред Нова телевизия Томов, напомняйки по какъв начин Ричард Алибегов си носи маската под носа.
Томов смята, че до края на лятото може да се употребяват всички дози ваксина на AstraZeneca и Оксфордския университет, само че единствено при дейна акция. Трябва да се обърне публичното мнение, счита той.
На въпрос какъв брой души би трябвало да са имунизирани, Томов се съгласи, че 2 000 000 ще значи по-бавно бъдещо разпространяване на вируса, поради и най-малко 600 000 към този момент преболедували. Но за разлика от сметките на математика на Националния действен щаб (НОЩ) проф. Николай Витанов, Томов умножава откритите случаи по 3-4, а не по 8!
 Ако ограниченията останат, се чака краткотраен пик на новозаразени януари, предвижда математик Ако ограниченията останат, се чака краткотраен пик на новозаразени януари, предвижда математик
" До 7 януари ще се усилят случаите (бел.ред. на новозаразени от коронавирус), в случай че се е чествало по неволя, както се чака, и...
В персоналния си профил във Фейсбук Лъчезар Томов разгласява умозаключение, че имало сериозен скок на позитивните антигенни проби. От седмичната статистика до момента се вижда друго – че всяка седмица има спад на % на позитивни антигенни проби, като нещата потеглиха от над 23% позитивни в края на предходната година и в този момент вървят при към 6%, а броят на тестванията за седмица към този момент е сред 20-23 000. Томов обаче гледа дневното придвижване, където има по-големи разлики.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР