Англия стартира повече от перфектно квалификациите за Евро 2024 в

...
Англия стартира повече от перфектно квалификациите за Евро 2024 в
Коментари Харесай

Саутгейт: Трябваше да приключим мача по-рано

Англия започва повече от съвършено квалификациите за Евро 2024 в Германия и завоюва с 2:1 гостуването си на Италия. Вторият гол за “трите лъва ” бе маркиран от Хари Кейн, който осъществя общо 54-ото си попадение с екипа на Англия. С това той еднолично стана голмайстор номер 1 на страната за всички времена, подобрявайки достижението на именития Уейн Рууни. След края на дуела селекционерът на Англия - Гарет Саутгейт, разяснява достижението на своя футболист.

„ Представянето му довечера беше извънредно. Това можеше да се види още при започване на мача. Да счупиш върха по метода, по който той го направи приказва доста за силата на характера и манталитета на това момче. Не мога да бъда по-щастлив за него и фамилията му, те са прелестни хора, а той е брилянтен експерт. Бързината, с която го направи е необикновено достижение, той има още доста път от кариерата си да извърви “, сподели Саутгейт.

Междувременно селекционерът на Англия също записа значим връх. Той се трансформира в третия ментор на “трите лъва ”, който в миналото е реализирал 50 или повече победи отпред на тима.

Относно мача с Италия, Саутгейт показа, че е удовлетворен от представянето на играчите си, само че и че те са можели да реализират още по-сериозен триумф.

„ Показахме две страни на играта си довечера. Контролирахме мача ужасно през първото полувреме и пробивахме защитната им линия всякога, когато опитвахме. Изглеждахме в действителност рискови. Трябваше да приключим мача по-рано и да вкараме трети гол преди почивката. Но имахме проблеми при започване на второто полувреме, допуснахме противен гол и направихме няколко неточности. В последна сметка обаче ние записахме страховит резултат “, сподели още селекционерът на Англия.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Следващият мач на Англия е против подъл противник - Украйна. Той обаче ще бъде на Острова и Гарет Саутгейт ще може да разчита на сърцатата аудитория на “трите лъва ”, която сигурно ще вдъхне сили на своите любимци. Срещата е на 26 март (неделя) и е с начален час 19:00 българско време.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР