Англия спечели домакинството си на Хърватия в мач от Лига

...
Англия спечели домакинството си на Хърватия в мач от Лига
Коментари Харесай

Англия нокаутира Хърватия на Уембли и спечели Групата на смъртта в Лигата на нациите!

Англия завоюва семейството си на Хърватия в мач от Лига А, група 4 на Лигата на нациите.

Битката на " Уембли " приключи с триумф за домакините с 2:1. Автор на първото попадение в дуела стана Крамарич, разписал се след 58 минути игра. Двадесет минути по-късно Лингард бе прецизен за 1:1, а крайното 2:1 оформи Хари Кейн, малко преди края на срещата.

 Снимка 377200
Източник:

За трети път за последните 130 дни двата състава излязоха един против различен в основен дуел, този път за класиране на полуфинал в новата европейска конкуренция.

Голово тъждество или загуба означаваше отпадане на Англия в по-долната група, като в последна сметка това не се случи. Британците печелят групата, като финишират с актив от 7 точки, Испания остава на второто място с 6 пункта, а Хърватия е под номер три с четирите си извоювани точки в шампионата.

ТОПСПОРТ наблюдава онлайн за потребителите си случилото се на терена:

 Англия - Хърватия 2:1, гол на Кейн, обратът е реалност! онлайн
Англия - Хърватия 2:1, гол на Кейн, обратът е реалност!

Голово тъждество ще значи отпадане на Англия в по-долната група

През първото полувреме превъзходството на домакините беше явно, като единствено неналичието на шанс попречи на британците да си обезпечат преимущество в резултата.

Само в началните 10 минути от срещата Стърлинг можеше да се разпише на два пъти, само че движимостите намеси на Калинич обезвредиха стимулираното показване на футболиста на Манчестър Сити в предни позиции.

 Снимка 390166
Източник:

Последва мощен миг и за Хари Кейн, който можеше да вкара първия си гол от няколко мача насам за тима, само че първо стреля в тялото на защитник, а по-късно добавката му бе избавена от стража на гостуващия отбор.

Само в два случая хърватите погледнаха по-смело към вратата на противника си. Първо това направи Ребич, който обаче стреля неопределено, а малко по-късно и Перишич опита шанса си с изстрел от междинна отдалеченост, само че несполучи.

 Снимка 390172
Източник:

В редиците на " шахматистите " бе осъществена насилствена смяна, като Шиме Върсалко отстъпи мястото си на терена на Милич.

В самия завършек на полувремето първо Рашфорд изведе по превъзходен метод Стърлинг в половината на гостите, само че футболистът на домакините стреля неопределено, а малко по-късно пристигна и едно от най-чистите положения за Хърватия в мача досега.

 Снимка 390174
Източник:

Модрич получи топката на границата на наказателното поле и с елегантно подаване потърси Перишич. Последният обаче закъсня с момент за включването си в обстановката и топката му бе отнета от Пикфорд.

Така до почивката голове на " Уембли " не бяха маркирани.

След паузата екшънът бе цялостен, като по-късно по-малко от час игра гостите излязоха напред в резултата.

Това се случи след дълготрайно безредие в полето на Пикфорд, при което Крамарич стреля, топката се отби в тялото на Дайър и влетя в мрежата за 0:1.

 Снимка 390164
Източник:

Саутгейт извърши двойна промяна, включваща появяването на терена на Джеси Лингард. В 78-ата минута футболистът на домакините се отблагодари по допустимо най-хубавия метод на селекционера, вкарвайки за 1:1 на празна врата. Топката му бе поднесена на тепсия от Хари Кейн.

Самият Кейн се трансформира в огромния воин в срещата, откакто бе прецизен за крайното 2:1, 4 минути преди последния съдийски сигнал.

Така Англия реализира желан поврат и финишира под номер едно в Групата на гибелта!

 Снимка 390160
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР