Англия ще удържи победа на 1/8-финала на Световното първенство по

...
Англия ще удържи победа на 1/8-финала на Световното първенство по
Коментари Харесай

„Еврофутбол“ : Англия ще острани Колумбия след оспорван сблъсък

Англия ще удържи победа на 1/8-финала на Световното състезание по футбол против Колумбия след оспорван конфликт тази вечер. Това демонстрират коефициентите на „ Еврофутбол " - 2.18 за „ трите лъва " против 2.60 за южноамериканците. Ако англичаните оправдаят упованията, това ще е първото им класиране на четвъртфинал на Мондиал от 2006 година насам. Вижте всички оферти на българския букмейкър за срещата тук.

В другия дуел през днешния ден - сред Швеция и Швейцария, „ Еврофутбол " прави оценка възможностите на двата тима на 2.08 за шведите против 2.79 за противниците им. Още благоприятни условия за
залог на мача ще намерите тук.

В един от „ почивните дни " за Мондиала - четвъртък, феновете на футбола ще проследят дуел от Суперкупата на България сред Лудогорец и Славия. Ставките на „ Еврофутбол " за краен излаз изрично демонстрират, че разградският отбор ще има превъзходство - 1.24 против 6.00 за „ белите ". Другите разновидности за развиване на срещата вижте тук.

Въпреки че Григор Димитров отпадна от „ Уимбълдън " още след първия си конфликт против Станислав Вавринка, програмата на шампионата предлага още доста забавни срещи. Сред тях е тази сред Каролина Плишкова (с късмет за триумф от 1.43) и Виктория Азаренка (1.97). Първата ракета на България - Виктория Томова ще излезе против Серина Уилямс във втория кръг от конкуренцията при дамите на следващия ден от 13.30 часа. Шансовете за американката са 1.01, до момента в който Вики е с 4.60. Какви други
залози можете да извършите за съревнованието проверете тук. Букмейкърската къща разгласи и предложенията си за победител на „ Уимбълдън " тук и тук.

Майстор на прогнозите от Благоевград позна крайния излаз на Франция - Аржентина и Уругвай - Португалия и си потегли с 37 944 лв. ! Двама русенци се обогатиха с 9 044,55 лв. и 8 704,06 лв. от същите мачове, попаднали в предвиждания от 4 мача в права колонка и система от 1, 2, 3, 4 от 4. В два разнообразни пункта на Сливен участници, познали по какъв начин ще завършат Франция - Аржентина и Уругвай - Португалия, си потеглиха надлежно със 7 650 лв. и 7 076 лв..

Заслужава да се спомене и достижението на остроумен състезател от Червен бряг (Плевенско). Той е избрал единствено един мач сред Белгия и Япония, само че е познал точния резултат 3:2 и със 100 лв. е спечелил 2 200 лв. (коефициент 22).

„ Еврофутбол " желае триумф на всички участници!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР