Англия ще разгроми България с 4:0 в предстоящата квалификация за

...
Англия ще разгроми България с 4:0 в предстоящата квалификация за
Коментари Харесай

Англия отписа България, на Острова прогнозират разгром с точен резултат

Англия ще разгроми България с 4:0 в идната подготовка за Евро 2020. Това предвижда локалното издание telegraph, което е разгласило материал за идния конфликт.

“България е без победа в досегашните четири квалификационни мача за Евро 2020 и пропиля преднина от 2:1, с цел да загуби с 3:2 от Косово вкъщи. За разлика, когато Стилиян Петров беше техен капитан, в този момент нямат доста имена, които за познати на британските почитатели. България има футболисти, които са родени в Бразилия. Един от тях е Вандерсон, който е прочут на почитателите на Арсенал от мачовете против Лудогорец в групите на Шампионската лига през 2016 година. Той беше и играчът, който се прочу с това, че целуна приятелката си след маркиран гол, само че в последна сметка той бе анулиран.

Този тим на България има дребен опит на най-високо равнище. Промените в квалификациите на УЕФА значат, че ще е злополука за тима на Саутгейт, в случай че не стигне до Евро 2020 през идващото лято”, написа в материала на медията, която в умозаключение предвижда, че мачът ще приключи 4:0 в интерес на Англия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР