Англия ще играе контролни срещи с Румъния и Австрия през

...
Англия ще играе контролни срещи с Румъния и Австрия през
Коментари Харесай

Англия потвърди две контроли в подготовката си за Европейското

Англия ще играе контролни срещи с Румъния и Австрия през юни като част от подготовката си за Европейското състезание по футбол, пренасрочено за това лято поради пандемията от COVID-19. Новината беше оповестена от Футболната асоциация на Англия, които обаче за момента не могат да посочат на кои игрища ще се състоят срещите. Ясно е, че Австрия ще гостува на 2-и юни, а Румъния на 6-и.

" Тъй като продължаваме взаимната работа с държавното управление за връщането на почитателите по стадионите колкото се може по-скоро, ние се опитваме да следваме рекомендациите им за безвредна работа. Така че не бихме желали толкоз рано да поемаме задължения за продажба на билети и заради тази причина не се наемаме да оповестим стадионите, които ще одобряват тези срещи, се споделя в мнението на Футболната асоциация.

Отложеното от 2020-а година ще се играе от 11-и юни до 11-и юли, а съставът на Гарет Саутгейт е в група D дружно с тимовете на Хърватия, Шотландия и Чехия. Австрия и в група С дружно с Украйна, Нидерландия и Република Северна Македония. В същото време Уелс удостовери другарски мач с Албания на 5-и юни в Кардиф преди да пътува за Баку (Азербаджайн), където седмица по-късно ще започват Евро 2020 в мач с Швейцария. Другите тимове в тази група А са Турция и Италия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР