Англия разгроми Чехия в мач от квалификациите за Евро 2020.

...
Англия разгроми Чехия в мач от квалификациите за Евро 2020.
Коментари Харесай

Хеттрик на Стърлинг и унищожително начало за Англия в европейските квалификации!

Англия разгроми Чехия в мач от квалификациите за Евро 2020. Двубоят от група " А ", игран на стадион " Уембли " в Лондон, приключи с безапелационен триумф за домакините.

" Трите лъва " завоюваха с 5:0, като хеттрик за отбора означи Рахийм Стърлинг. Другите голове за британците бяха дело на Хари Кейн, разписал се от дузпа, както и на Калас, пратил топката в личната си врата малко преди последния сигнал.

България, Черна гора и Косово са другите отбори, състезаващи се за първите две места в тази група.
 България и Черна гора не се победиха - 1:1
България избави точката против Черна гора, Неделев с гол от несъществуваща дузпа за 1:1 на " Васил Левски "

Равенство за " лъвовете " на старта на европейските квалификации

Селекционерът на островитяните Гарет Саутгейт получи неприятни вести в дните преди дуела. С травми бяха двама от титулярите му Трент Александър-Арнолд и Маркъс Рашфорд. Джон Стоунс, Фабиан Делф и Рубен Лофтъс-Чийк пък изобщо не получиха повиквателни, тъй като имат разнообразни контузии.

Всичко това обаче се оказа от голямо значение за подмладяването на отбора, откакто Гарет Саутгейт заложи на редица гении довечера.

На терена се появиха Джейдън Санчо, Калъм Хъдсън-Одой и избралият да се състезава за Англия Деклан Райс.
 Снимка 414011
Източник:

В центъра на събитията довечера обаче попадна Рахийм Стърлинг.

Именно той даде преднина на отбора си след 24 минути игра, възползвайки се по добър метод от чудесна асистенция на Джейдън Санчо. Това бе първият случай, в който последният започва като титуляр, от първата минута, за представителния отбор на Англия.
 Снимка 414012
Източник:

В продължението на първата част домакините получиха опция да удвоят преднината си, като в тяхна изгода бе отсъдена дузпа. Зад топката на бялата точка застана Хари Кейн, който едвам не сгреши, само че въпреки всичко прати топката в мрежата за 2:0.
 Снимка 414014
Източник:

В 62-ата минута Стърлинг бе прецизен за 3:0, а единствено 6 минути по-късно, този път след асистенция на Баркли, още веднъж Стърлинг разочарова стража на противника, оформяйки своя хеттрик, въпреки и благодарение на лек рикошет, заблудил вратаря на съперника.

Крайното 5:0 направи Калас, пратил злополучно топката във вратата на личния си тим осем минути преди последния съдийски сигнал.

" Трите лъва " се намират в чудесна форма и в последните си 6 мача записаха 5 победи и 1 тъждество.
 Снимка 414010
Източник:

От своя страна Чехия редува победи със загуби, а последното тъждество е отпреди 16 срещи. Отборът въпреки всичко завоюва последните си два мача, само че през днешния ден просто не разполагаше с нужните причини. Англия завоюва последните 16 от 17 семейства.
 Снимка 414013
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР