Англия направи равенство 2:2 с Белгия в още една проверка

...
Англия направи равенство 2:2 с Белгия в още една проверка
Коментари Харесай

Белингам спаси Англия от нова загуба в контролите, Германия обърна Нидерландия

Англия направи тъждество 2:2 с Белгия в още една инспекция за идното Евро 2024 в Германия през лятото.


На „ Уембли “ гостите откриха посредством Юри Тилеманс, който се възползва от неточност на вратаря на „ Трите лъва “ Джордан Пикфорд. Скоро по-късно обаче Джуд Белингам пусна пас в кулоар за Айвън Тони, който бе фаулиран в наказателното поле от Ян Вертонген и основният арбитър уточни бялата точка. С отговорността се нагърби самият Тони, който не сбърка за 1:1. ВАР се намеси в 27-та минута, с цел да анулира попадения на Джаред Боуен, преди Тилеманс да вкара за повторно, този път с глава, след ужасно центриране на Ромелу Лукаку. Белгийците вървяха към победа, когато Белингам се разписа в петата минута на добавеното време след подаване на влезлия от пейката Джеймс Мадисън.

Така възпитаниците на селекционера Гарет Саутгейт отърваха още едно проваляне в контролите, откакто неотдавна отстъпиха на Бразилия с 0:1. Белгия направи второ тъждество по-късно с Република Ирландия.

В друга другарска среща, домакините на Европейското състезание Германия реализираха цялостен поврат против селекцията на Нидерландия.


На стадиона във Франкфурт Джоуи Веерман изведе „ лалетата “ напред в резултата, преди тимът на Юлиан Нагелсман да реализира втори следващ триумф след головете на Максимилиан Мителщет и появилия се от аварийна пейка Никлас Фюлкруг. Нидерландците не съумяха да последват безапелационната си победа над Шотландия с 4:0 с нов позитивен резултат.

Един от любимците на Евро 2024 Франция, който загуби от Германия предходната седмица, се реваншира за отрицателния резултат против Бундестима, печелейки против Чили с 3:2. Точни за „ петлите “ бяха Юсуф Фофана, Рандал Коло Муани и Оливие Жиру.

Португалия позволи изненадващо проваляне от Словения с 0:2, а международният първенец Аржентина, който още веднъж беше без огромната си звезда Лионел Меси, преодоля Коста Рика с 3:1. За „ албиселесте “ головете вкараха Анхел Ди Мария, Алексис Мак Алистър и Лаутаро Мартинес. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР