Англия направи победи като гости Италия с 2:1 в интригуващ

...
Англия направи победи като гости Италия с 2:1 в интригуващ
Коментари Харесай

Англия победи Италия в историческа вечер за Хари Кейн

Англия направи победи като посетители Италия с 2:1 в завладяващ мач на стадион „ Диего Марадона “ в Неапол. Двата тима дадоха начало на своите акции в квалификациите за ЕВРО 2024.

„ Трите лъва “ поведоха с 2:0 до почивката и това наклони съществено везните в тяхна изгода. Деклан Райс откри в 12-ата минута, а в 41-вата минута Джован Ди Лоренцо игра с ръка и се стигна до дузпа. Зад бялата точка застана Кейн и удвои.

За него това е исторически 54-и гол за Англия, с което се трансформира в най-резултатния стрелец на Острова, изпреварвайки с един гол Уейн Руни.

Италия подвигна оборотите през второто полувреме и Матео Ретеги понижи с дебютния си гол за „ адзурите “. Гостите останаха с 10 души, тъй като в 79-ата минута Люк Шоу получи втори жълт картон.

По този метод Англия завоюва за първи път като посетител над Италия от 1961 година (3:2), а и не беше побеждавал „ адзурите “ в формален мач от 1977 година, когато надви с 2:0 в международна подготовка. За италианците пък това е първа загуба у дома в евроквалификация от 1999 година.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР