Англия надделя с 2:0 над Украйна на Уембли“ в среща

...
Англия надделя с 2:0 над Украйна на Уембли“ в среща
Коментари Харесай

Англия би Украйна, Казахстан обърна Дания от 0:2

Англия надви с 2:0 над Украйна на „ Уембли “ в среща от втория кръг в група „ С “ на квалификациите за Евро 2024 година. Победата бе втора за англичаните, които оглавяват класиранеto в групата 6 точки.

Преди дуела нападателят получи приз за изпълнител номер 1 в историята на Англия. Той добави в края на първото полувреме, с цел да изведе островитяните напред. Асистенцията беше на Букайо Сака. Самият Букайо Сака беше прецизен три минути по-късно – 2:0 в 40-ата минута.

След почивката Англия изпусна още няколко благоприятни условия за трети гол. Анатолий Трубин също имаше отлични изяви на вратата на Украйна.

В Астана Казахстан шокиращо обърна Дания до 3:2, въпреки че изоставаше до 73-ата минута с 0:2. Расмус Хьойлунд се разписа на два пъти в средата на първото полувреме за гостите. 20-годишният нападател вкара хеттрик преди дни против Финландия и има пет попадения в две срещи. Подобно нещо не се е случвало за аления динамит от 1967 година насам.

В 65-ата минута треньорът Каспер Хюлманд направи тройна промяна и това докара до историческия провал на Дания. Зайнутдинов понижи от дузпа в 73-ата минута. Тагиберген изравни в 86-ата, а в 89-ата резервата Аюмбетов вкара за 3:2. До края Аюмбетов съумя да си изкара и червен картон.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР