Англия – Италия 1:0, /първо полувреме/, контрола, „Уембли“ Пред Чиро

...
Англия – Италия 1:0, /първо полувреме/, контрола, „Уембли“ Пред Чиро
Коментари Харесай

Англия - Италия 1:0 /първо полувреме/

Англия – Италия 1:0, /първо полувреме/, контрола, „ Уембли “

Пред Чиро Имобиле се откри отлична опция още в 1-та минута, само че той се засуети и не съумя да насочи удар. Две минути по-късно Джон Стоунс позволи доста груба неточност и разреши на Имобиле да му лиши топката. Нападателят на Италия още веднъж не съумя да реагира по най-бързия метод и това разреши на Стоунс да се върне и да му блокира удара.

След центриране от корнер в наказателното поле на Италия в 6-та минута, Джеймс Тарковски стреля с глава, само че над напречната греда на вратата на Джанлуиджи Донарума.

Антонио Кандрева направи чудесно центриране в наказателното поле на Англия в 16-та минута, където Чиро Имобиле стреля с глава, само че над напречната греда в навън.

Рахийм Стърлинг и Джейми Варди проведоха доста добра офанзива в 23-та минута, при която нападателят на Лестър насочи прекрасен удар, само че той бе отразен от Джанлуиджи Донарума.

Англия поведе в резултата в 26-та минута. Рахийм Стърлинг бе фаулиран, след което Джеси Лингард бързо подаде към Джейми Варди, а той с акуратен удар вкара топката във вратата на Джанлуиджи Донарума.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР