Англия и Швеция се изправят един срещу друг на четвъртфиналите

...
Англия и Швеция се изправят един срещу друг на четвъртфиналите
Коментари Харесай

Бекъм и Ибрахимович се хванаха на бас

Англия и Швеция се изправят един против различен на четвъртфиналите на международното състезание в Русия, а двама от най-великите футболисти в историята на тези страни взеха решение да се заловен на бас.

Дейвид Бекъм и Златан Ибрахимович са положителни другари и по тази причина използваха обществените мрежи за един забавен залог по отношение на спечелилия в идния дуел.
Англия мечтае, Русия чака нов героизъм Днес ще станат ясни последните два полуфиналиста на Мондиал 2018
" Дейвид, в случай че Англия победи, ще те черпя вечеря, в който ресторант пожелаеш по света. Ако загубите обаче, ще ми купиш, каквото желая от магазин на ИКЕА ", написа шведът в Инстаграм.

Yo @davidbeckham if @england wins I buy you dinner where ever you want in the world, but if @swemnt wins you buy me what ever I want from @ikeasverige ok?

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on Jul 6, 2018 at 11:59am PDT

Отговорът на легендата на " Манчестър Юнайтед " не закъсня. Той отвърна, че е подготвен да подреди новата къща на Ибрахимович в Лос Анджелис, само че пожела вместо вечеря, шведът да гледа на " Уембли " идващия мач на Трите лъва, облечен с фланелка на Англия, а на полувремето да похапне обичайните за страната риба с пържени картофи.

Снимка: Instagram
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР