Англия е на полуфинал на световно първенство за пръв път

...
Англия е на полуфинал на световно първенство за пръв път
Коментари Харесай

Футболната лудост на Англия върна It's coming home на върха в музикалните класации

Англия е на полуфинал на международно състезание за пръв път от 28 години, а това накара хората на Острова да мечтаят, че международната купа ще бъде извоювана още веднъж след 1966 година След като изневериха на традициите и започнаха шампионата без никакви упования, в този момент Трите лъва са на гребена на вълната и ще спорят с Хърватия в сряда за място на финала.

Успехът на британския тим освен даде очакванията на хората, само че и върна на стадионите в Русия и по улиците на градовете във Англия известната футболна ария It`s coming home. Хитът, който беше основан през 1996 година преди домашното европейско състезание, още веднъж завладя класациите.

В неделя вечер It`s coming home беше на върха във Англия, както и измежду най-търсените от потребителите в Spotify. След успеха над Швеция в събота песента се изкачи с 32 позиции, с цел да оглави класацията Big Top 40.

" Футболът си идва вкъщи ", запяха още веднъж освен почитателите, които поддържат " Трите лъва " в Русия, само че и цялата нация, която поддържа футболистите на Гарет Саутгейт.
#ThreeLions is the NEW official Number 1
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР