Англия е на финал на европейско първенство за първи път

...
Англия е на финал на европейско първенство за първи път
Коментари Харесай

Имаше ли дузпа за Англия?

Англия е на край на европейско състезание за първи път в историята. " Трите лъва " стигнаха до разногласието за трофея на Евро 2020 след триумф с 2:1 над Дания след продължения. Редовното време на " Уембли " приключи с тъждество 1:1.

Днес обаче вместо да се приказва за огромния триумф на отбора на Саутгейт, който пречупи най-приятната изненада на шампионата Дания, съществена тематика в медиите, а и измежду почитателите и експертите е дали е имало дузпа за Англия.

Снимка: Reuters

В 104-ата минута Рахим Стърлинг падна в наказателното поле и реферът Дани Макели отсъди дискусионна дузпа. Ударът на Хари Кейн от бялата точка бе избавен от вратаря Каспер Шмайхел, само че голмайсторът на " Трите лъва " означи при добавката.

За въпросната обстановка ще се приказва още дълго, а колажи и мемета с рухването на звездата на " Манчестър Сити " към този момент " наводниха " обществените мрежи. Вероятно към този момент всеки от вас е гледал по няколко повторения на обстановката, по тази причина в нашата анкета ви питаме - имаше ли дузпа за Англия?

Имаше ли дузпа за Англия? Гласувай Резултати
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР