Англия е готова да облече новата си лилава екипировка за

...
Англия е готова да облече новата си лилава екипировка за
Коментари Харесай

Защо Англия носи лилаво екипировка за гостуване срещу Белгия - но НЯМА да го носи на Евро 2024

Англия е подготвена да облече новата си лилава екипировка за посещение, когато одобри Белгия в другарски мач довечера, само че е малко евентуално да го направи облечете лентата на Евро 2024.

Нови екипи бяха пуснати преди шампионата по-рано този месец, като Nike проектира лилава фланелка за посетители вместо по-традиционните червени или сини ленти, които почитателите чакат в последно време години.

ФА го разказа като преосмисляне на " емблематични екипи от предишното с съвременен привкус, правейки самоуверено изказване с привличащо вниманието лилаво - съвременна композиция от типичен сини и червени екипи за промяна на Англия от предишното. "

И Англия ще я облече за първи път, когато се изправи против Белгия, макар обстоятелството, че това е домашен мач, който се играе на Уембли в опит да се разпространява новата фланелка след стартирането й.

Изключително малко евентуално е обаче Англия да носи лилаво на идното Евро. Всъщност последният път, когато Трите лъва носеха оборудването си като посетител на огромен турни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР