Англия - Белгия 1:1 0:1 Тилеманс 11 1:1 Айвън Тоуни

...
Англия - Белгия 1:1 0:1 Тилеманс 11 1:1 Айвън Тоуни
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Англия - Белгия 1:1, Айвън Тоуни изравни за Англия

Англия - Белгия 1:1

0:1 Тилеманс 11

1:1 Айвън Тоуни 17 (дузпа)

Белгия поведе на " Уембли " против Англия с 1:0 в един от вълнуващите мачове в европейския футбол довечера. Само няколко минути по-късно Айвън Тоуни изравни за Англия от дузпа с първия си гол за националния тим. На " Уембли " валеше пороен дъжд още преди началото на мача. 

Приятелският мач стартира в 21:45 и може да го гледате в директно предаване по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg също очаквайте всичко най-интересно преди, по време и след мача.

В началото на дуела се видя ясно, че и в този дуел Белингам ще има свободна роля в центъра на терена. За Белгия главната опасност първоначално бе скоростта и физическата мощност на Лукаку. В 8-а минута на дуела се стигна до първия ъглов удар за Англия. Преди срещата Гарет Саутгейт съобщи, че би желал да види състава да употребява по-ефективно тези обстановки. Джон Стоунс даде сигнал към пейката на Англия, че има проблем. И бе заменен от Джо Гомес. 

В 11-а минута Белгия поведе. Грешка на Пикфорд подари топката на Онана, който с едно докосвания я насочи към Тилеманс. Ударът на полузащитника на Астън Вила бе акуратен - 1:0 за Белгия. 

В 15-а минута домакините получиха правото да изпълнят дузпа. Комбинация сред Коби Мейно, Джуд Белингам и Айвън Тоуни бе съвършена. С осъществяването се нагърби нападателят на Брентфорд и изравни резултата с първия си гол във втория дуел, който играе за националния тим. 

Джордан Пикфорд избави по необикновен метод удар на Жереми Докю. Двата състава работят извънредно бързо при прекосяването на средата на терена. 

Стартови състави:

Tonight's!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР