Англичанка преживя най-страшния си кошмар в Италия. Тя решила да

...
Англичанка преживя най-страшния си кошмар в Италия. Тя решила да
Коментари Харесай

Разгонена глутница: 14 бежанци изнасилиха брутално вдовица в Италия и излъчиха гаврата в интернет

Англичанка претърпя най-страшния си призрачен сън в Италия. Тя решила да пътува до там дружно с щерка си. Това била първата й отмора след гибелта на брачна половинка й.

Двете отпътували за Соренто - безоблачен курорт в Южна Италия, доста обичан от туристите. Вместо сувенир дамата си отнесла оттова доживотна контузия.

Всичко се случило в последната вечер преди заминаването й за Англия. Жената и щерка й били в бара и пиели коктейли, без да допускат, че в тях била поставена от така наречен " дрога на изнасилвачите ". На момичето му станало неприятно и отишло до тоалетната. През това време двама мъже от африкански генезис завлекли майката до басейна, където я изнасилили.
Но с това мъченията не свършили. Те я закарали принудително в хотелска стая, където били други 12 бежанци.

Всички те й се изредили, споделя детайлности Lа Reppublica за бруталното нахлуване, което влезе, както осведоми БЛИЦ в престъпните летописи през май . През цялото време снимали отвратителното полово нахлуване и излъчвали онлайн през мобилна апликация.
" Беше като в ужасяващ призрачен сън, все едно не се случваше на мен, усещах се изгубена като малко дете ", разказва ужасяващото си прекарване жертвата.

Оказало се, че насилниците преднамерено избрали за нападението си последния ден, преди дамата и щерка й да си заминат. Те считали, че по този начин няма да ги съобщи, само че сбъркали. Веднага, щом пристигнала в Лондон, тя отишла в полицията. Ченгетата й взели проби за проучване и се свързали с сътрудниците си в Италия.



Разследващите съумели да стигнат до изнасилвачите около телефоните им и оповестените в обществените мрежи хвалби за осъщественото от тях. Засега в ареста са петима от бежанците.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР