Англичанка, която се събуди с уелски акцент, въпреки че никога

...
Англичанка, която се събуди с уелски акцент, въпреки че никога
Коментари Харесай

Жена, която се събуди с уелски акцент, въпреки че никога не е посещавала страната, иска да си върне стария глас

Англичанка, която се разсъни с уелски акцент, макар че в никакъв случай не е посещавала страната, сподели, че желае остарелия си глас назад.

Зоуи Коулс, на 36, откри, че приказва по друг метод една заран през юни 2023 година и си намерения, че това ще изчезне след известно време. Но не стана по този начин и в този момент хората постоянно си мислят, че е от Кардиф, до момента в който тя в действителност живее в Стамфорд, Линкс.

Зоуи в никакъв случай не е била добра в говоренето с уелски акцент или в въртенето на R, преди този момент да се случи. Чувства се нервна да излиза, тъй като новият й глас я кара да се усеща по този начин, като че ли към този момент не принадлежи.

След девет месеца Зоуи желае да си върне остарелия акцент и нещата още веднъж да са естествени. Зоуи работеше като барман и сподели: „ Много се боря, човек се ражда с глас, пораства и развива метод на говорене. Това ми беше отнето.

“ Въпреки че това ми даде подтик на увереността, бих желал всичко да си отиде и животът да се върне към естественото. Бих желал да си върна остарелия акцент, само че има опасения,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР