Англичаните обичат да казват: “Моят дом е моята крепост. И

...
Англичаните обичат да казват: “Моят дом е моята крепост. И
Коментари Харесай

9 признака, които издават, че в дома ви се е случило нещо много лошо

Англичаните обичат да споделят: “Моят дом е моята цитадела ”. И са ужасно прави!
Всеки се усеща предпазен в жилището си и няма нищо по-хубаво от това след тежък и под напрежение ден да се прибереш .
Понякога обаче и най-уютното и удобно жилище може да крие големи рискове поради натрупалата се в него отрицателна сила.
Не е добре, когато в една къща няма сила.
Още по-лошо е обаче, когато тя е цялостна с негативна сила. Това носи освен отмалялост и нервност, кавги и приключване на пари, само че и заболявания и даже заличаване на фамилията.
За да избегнете всички тези проблеми, ще ви разкрием по какъв начин да разберете, че домът ви е натрупал негативна сила и незабавно се нуждае от „ лекуване “.
1. Появили са се мравки и хлебарки
Ако хлебарки и мравки ненадейно са се появили в дома ви, би трябвало да знаете, че за това си има някаква основателна причина. Паразитите носят негативна черна сила. Ордите от инсекти изяждат стените на вашия дом и вредят на здравето ви.
Опитайте се да се отървете от тях, дезинфекцирайте и почистете пространството. Имайте поради, че появяването на инсекти поради мърляви съседи не значи, че в дома ви има отрицателна сила. Проблемът обаче би трябвало да се реши по най-бързия метод!
2. Вещите ви непрестанно се губят
Забелязали сте, че непрестанно изчезват някакви неща? За страдание, хаосът, който царува в дома ви, не постоянно е основният провинен движимостите да изчезват. Най-вероятно това се дължи на напрегнатата атмосферата.
Щом изчистите енергийното пространство, всичко в фамилията ви ще се успокои и ще се възцари хармонията. Тогава и нещата ще спрат да се губят и постоянно ще бъдат на местата си.
3. Домашните ви любимци боледуват
Животните имат способността да усещат всевъзможни промени в общата сила на къщата. Щом има прекалено много негативизъм или зад стените на къщата се съхраняват неприятни мемоари, домашният любим стартира да се усеща зле.
са доста податливи към това и по положението им елементарно може да се дефинира атмосферата в къщата. Горещ нос, заспалост и липса на вкус приказват, че в жилището ви се е натрупала прекомерно доста негативна сила.
4. Стайните растения съхнат
Ако даже кактусът стартира да умира, се замислете добре за хармонията и силата на къщата си. Растенията разкриват негативно, само че не могат да се оправят с него.
Не се опитвайте да спасите изсъхналото цвете, а се погрижете за атмосферата в дома си. Изчистете пространството от енергийна нечистотия и забравете за споровете и кавгите. В позитивна и хармонична среда растенията още веднъж ще стартират да цъфтят и да радват окото.
 Защо домът ви не наподобява добре, макар постоянното почистване и нареждане Защо домът ви не наподобява добре, макар постоянното почистване и нареждане
Чистотата и редът не постоянно зависят единствено от количеството мокро разчистване. Лошо осветяване, тъмни мебели Светлите нюанси образно уве...
5. Лампите и електрическите уреди изгарят без причина
Излизането отвън строя на електрическите ви уреди и техника и изгарянето на лампите демонстрират, че нещо с дома ви не е наред. Електрическите уреди стопират да работят заради натрупването на негативна сила. Те безмълвно загатват за прекалено много неприятни обстановки, случили се в този апартамент.
Не поправяйте вредите! Изхвърлете всичко развалено. Така ще съумеете да намалите негативното и да изчистите пространството.
6. Поява на неприятна миризма
Неприятните миризми, появяващи се без причина, приказват за отрицателните събития, настъпили в дома ви и за натрупването на тъмна сила. Опитайте се да изясните повода за негативите и да се отървете от тях.
 8 признака, че в дома ви се крие заплаха 8 признака, че в дома ви се крие заплаха
Може би смятате, че домът ви е едно от най-безопасните за вас места, само че от време на време може да се окаже, че това не е по този начин. Дори непрекъснато да...
Пробвайте да изчистите енергийното пространство на жилището си и се вгледайте деликатно в държанието на членовете на фамилията. Хармонията и спокойствието в къщата ще ви оказват помощ да се справите с този проблем.
7. Вратите и прозорците се отварят и затварят сами
Внезапното и неоснователно отваряне и затваряне на порти и прозорци би трябвало да ви работи като предизвестие, че нещо неприятно и неприятно се случва в дома ви. Да стоиш в такова пространство е много плашещо. А последствията могат да бъдат доста неподходящи.
Най-доброто решение на казуса е да почистите пространството от черната сила.
8. Крановете и тръбите не стопират да текат
 7 неща в дома ви, които ви вършат нещастни 7 неща в дома ви, които ви вършат нещастни
У дома би трябвало постоянно да ни е уютно, щастливо и умерено, само че има движимости, които пречат на цялостното ни благополучие, когато се приберем вечер след...
Ако постоянно ремонтирате крановете и тръбите, които непрекъснато текат, най-добре е бързо да потърсите аргументите за нарушената естетика и неприятна атмосфера в жилището си. Микроклиматът се въздейства освен от отрицателни събития, само че и от неприятни мисли, идващи от гостите ви.
Старайте се да почиствате пространството от по-често.
9. Членовете на фамилията ви не стопират да се карат и сърдят
Кавгите и споровете са най-явните знаци за къща с неприятна атмосфера. Всички хули и обиди, които стартират като че ли от нищото, са предизвикани от негативна аура.
В стая, където се е случило нещо неприятно, даже и най-добронамерените и учтиви жители ще стартират да спорят и да мърморят. Някои фамилии, след преместването си в нов дом, престават да се карат и стартират да живеят спокойно и щастливо.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР