Англичанинът Найджъл Фараж определено си го получи в предаването на

...
Англичанинът Найджъл Фараж определено си го получи в предаването на
Коментари Харесай

Лора Крумова размаза англичанина Найджъл Фараж в ефир: „Ако не бяха емигрантите, жените ви още щяха да приличат на мъже“ (ВИДЕО)

Англичанинът Найджъл Фараж несъмнено си го получи в предаването на Лора Крумова. След обидите, които сподели за България седмици по-рано, че българите трябвало бързо да си стягат багажа и страната ни била на дъното на Европейски Съюз, Лора Крумова му сподели, че нещата не стоят тъкмо по този метод. Тя му зададе няколко въпроса, с които ясно даде да се разбере, че Англия не е доста по-различна от България  и чисто и просто историята е била по-благосклонна към нея и британците са имали шанс, когато е трябвало. Част от нещата, с които Лора сложи британския националист на мястото му бяха:

„ Не е ли истина, че вашата страна се е развивала точно, като е превземала богатства на другите, колонизирала е, употребила е евтина работна ръка?… “, както и „ Но в случай че не бяха точно емигрантите и хората, които минаха през вашата страна, дамите при вас още щаха да имат по-спретнати мустаци от мъжете… “

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР