Англичанинът Мат Бар, който е мъжът с най-големия пенис в

...
Англичанинът Мат Бар, който е мъжът с най-големия пенис в
Коментари Харесай

Какво е положението със секса при мъжа с най-големия полов член в света /снимка 18+/

Англичанинът Мат Бар, който е мъжът с най-големия пенис в света, описа за живота си и се оплака от компликациите със секса, оповестява Daily Star.
Размерът на половия орган на 40-годишния Мат Бар е 28 сантиметра, което е най-малко два пъти повече от размера на множеството мъже. Той счита себе си за собственик на най-големия пенис в света, чиято дължина е доказана от медицински прегледи.
Според мъжа тази вродена специфичност има както позитивни, по този начин и негативни страни. Според него той в никакъв случай не е имал проблеми с намирането на полови партньорки, а един път даже е имал интимна непосредственост с „ доста, доста известна жена “.
Въпреки това той се сблъсква и с отрицателни обстановки. „ Имаше срещи, при които девойките бягаха, когато пристигна най-важният миг “, споделя той. Бар също по този начин си спомня, че един път е наранил съществено партньорката си по време на секс. Тя мъчно станала по-късно и лишило доста време, с цел да се възвърне.
Мъжът постоянно се сблъсквал с проблеми в всекидневието. Например, той би трябвало да избира облекла, под които по-лесно да скрие внушителната си неустрашимост. Освен това, съгласно Бар, той в никакъв случай няма да може да се развива в избрани специалности.
„ Аз да вземем за пример не бих могъл да стана преподавател. Не бих желал да бъда и инструктор по плуване или нещо сходно. Не бих се занимавал с такава работа “, акцентира той. Мъжът прибавя, че към момента не знае за какво има толкоз огромен пенис. Той се надява, че един ден ще успее да разбере на какво се дължи тази специфичност на тялото му.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР