Англичанинът Антъни Тейлър и испанецът Карлос дел Серо Гранде ще

...
Англичанинът Антъни Тейлър и испанецът Карлос дел Серо Гранде ще
Коментари Харесай

Англичанин и испанец ще свирят финалите в Лига Европа и Лига на конференциите

Англичанинът Антъни Тейлър и испанецът Карлос дел Серо Гранде ще управляват финалите в шампионатите Лига Европа и Лига на конференциите, оповестиха от УЕФА по-рано през днешния ден.

Спорът за трофея във втория по мощ клубен шампионат на Европа сред испанския Севиля и италианския Рома бе поверен на 44-годишния Тейлър, за който това ще бъде втори край в Европа след мача за Суперкупата на УЕФА сред Байерн Мюнхен и Севиля през 2020-а година. Британецът свири и борбата за трофея в Лигата на нациите сред Франция и Испания година по-късно.

Негови помощници на 31 май на " Арена Пушкаш " в Будапеща ще бъдат Гари Бесуик и Адам Нън, а четвърти арбитър е Майкъл Оливър. Системата за видеоповторения ще бъде ръководена от Стюарт Атуел с асистент Крис Кавана.

Испанска съдийска бригада пък отпред с Карлос дел Серо Гранде ще свири финала в Лигата на конференциите на 7 юни в Прага сред италианския Фиорентина и британския Уест Хям.

За 47-годишният съдия от Алкала де Енарес това ще бъде първи европейски край неговата интернационална кариера, която започва през 2013-а година.

Помощници на Дел Серо Гранде ще бъдат Пау Девис и Гуадалупе Аюсо, четвърти арбитър е Хесус Хил Мансано, а с ВАР ще оперират Хуан Мунуера и Алехандро Ернандес Ернандес.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР