Англичанин, представящ се с 61 различни самоличности беше задържан в

...
Англичанин, представящ се с 61 различни самоличности беше задържан в
Коментари Харесай

В Бургас задържаха британец, използвал 61 самоличности

Англичанин, представящ се с 61 разнообразни самоличности беше арестуван в Бургас при профилирана полицейска интервенция през вчерашния ден. Той е задържан въз основа на Европейска заповед за арест, изададена от съда в британския град Лийдс, поради голям брой въоръжени грабежи.

Бургас

41-годишният британски жител е арестуван в региона на една от езиковите гимназии в жк. " Лазур " след сигнал от английските управляващи, че на наша територия се намира търсен от тях нарушител, направил серия въоръжени кражби на автосервизи в Лийдс. Разпознат е бързо, тъй като във външния му тип имало характерна специфичност. Криминалстите обаче не прецизират каква е тя.
ст.комисар Калоян Калоянов-директор на ОДМВР-Бургас: Спокойно мога да кажа- извънредно бърза и професионална работа на сътрудниците от група „ Издирване ", при което единствено в границите на час и нещо съумяха да локализират лицето и то на улицата и да го задържат.
Британските управляващи са открили, че с изключение на тези 53 самоличности, част от които е употребявал и у нас, оповестеният за интернационално търсене се е представял и с още 8.
ст.комисар Калоян Калоянов-директор ОДМВР-Бургас: В момента изясняваме тъкмо повода заради която е тук, само че една от аргументите, съгласно мен, че се укрива.
Англичанинът няма непрекъснат адрес в България, арестуван е за 72 часа, като следва процедура по изгонване и предаването му на английските управляващи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР