Англичанин, настанен в един от хотелите на Сандански, бе задържан

...
Англичанин, настанен в един от хотелите на Сандански, бе задържан
Коментари Харесай

Перверзник! Санданската полиция арестува британец заради порно с деца

Англичанин, настанен в един от хотелите на Сандански, бе арестуван от полицията завчера. В хотелската му стая след инспекция служителите на реда разкрили нецензурен материали с деца, написа struma.com. Грозни подиуми на полово принуждение върху малолетни, както и фотоси на голи деца, съдържал компютърът на чужденеца. При инспекцията у англичанина е открит и канабис. Според показанията му, той пристигнал в Сандански при другар, различен англичанин, който го извикал, с цел да му помогне, до момента в който ремонтира жилището си в курортния град.

Полицията ревизира има ли престъпна регистрация в Англия задържаният, поради подозрения, че е търсен от непознатите управляващи. Това е следващият педофил оголен на територията на региона в последната седмица.

Припомняме, че единствено преди дни ГДБОП задържа за педофилски материали и онлайн полова употреба на деца, 31-годишния Здравко Мушев и 47-годишния Кирил Тешовски от Гоце Делчев. Мъжете са засечени след следствие на чиновници на профилирания бранш за битка с киберпрестъпността на ГДБОП и сътрудниците им от районното звено в Благоевград.

По думите на арестуваните обаче, те свалили някакви стратегии и инцидентно попаднали детските фотоси.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР