Ангелските карти са истински оракул, но за да разгадаете какво

...
Ангелските карти са истински оракул, но за да разгадаете какво
Коментари Харесай

Ангелски карти – тълкуване и предсказания. Разгадай бъдещето си

Ангелските карти са същински пророк, само че с цел да разгадаете какво ви чака, са нужни знания в региона и различаване на смисъла на всяка карта. Твърди се, че ангелските карти ви оказват помощ да поддържате връзка с вашите невидими ангели-пазители, да извървите пътя на самопознанието, да достигнете до скритата си сила, да получите отговори на въпросите, които ви тормозят, да намерите пътя към разрешаването им.

Като общи правила за гадаене с благ карти си коства да се упоменат изчистването на съхранената в тях силата от хората, които са ги докосвали, преди да стигнат до ръцете ви, и благославянето им с молитва.

Как да изчистите ангелските карти от предходна сила?

Докато стигнат до вас, ангелските карти са минали през доста ръце, чиято сила са съхранили – от производителите до търговците. За да ги почистите от тази сила, хванете тестето в тази ръка, с която не пишете, и го ударете мощно с кокалчетата на пръстите на другата ръка. След това се „ запознайте “ с всяка карта, като я докоснете, с цел да поеме от вашата сила. Благословете картите с молитвата за акуратност и отбрана. Готови сте да разгадаете бъдещето и да откриете отговорите на въпросите, владеещи мозъка ви.

Как да гадаем по картите?

За да гадаем посредством ангелските карти, значимо е да знаем смисъла на всяка от тях. Задавайки въпроса си, изберете карта. Ето какво ви споделят те:

1.       Ангелска обич – сочи, че ще сбъднете най-съкровените си стремежи и ще отворите необятно вратите за любовта в живота ви.

2.       Ангелски триумф – посрещайте новия ден без боязън и терзания. Ангелите са ви приготвили триумф във всяка сфера от живота ви – семейство, персонален живот, кариера.

3.       Ангелски пожар – картата предсказва огромна смяна в живота ви, филтриране.

4.       Ангелска игра – изпълнете живота си със занимания и обърнете тил на паниките. Открийте силата на позитивното мислене и ще се осъществен най-съкровените ви стремежи.

5.       Безопасният ангел – ангелите бдят над вас, ще преодолеете компликациите и ще сбъднете желанията си, в случай че повярвате в себе си.

6.       Ангелска земя – подходете вярно към проблемите, които ви тревожат, и те ще се разрешат, ще получите отговор на въпросите си. Не витайте в облаците, посрещнете утрешния ден с разсъдък, крепко стъпили на земята.

7.       Ангелска добрина – закриляни от ангела на добротата, ще сбъднете желанията си и ще преодолеете трудностите.

8.       Ангелско минало – следва ви да поправите или платите грешките от предишното, с което ще се срещнете. Променете се, с цел да получите всичко, което желаете.

9.       Ангелски живот – значим път ви следва, намирате се в основен стадий от живота си, който може да го промени – и към положително, и към неприятно. Накъде ще поеме пътят ви зависи от вас.
Гадаене със зърна от кафе оказва помощ при сложни обстановки
Всеки може да разбере по какъв начин ще бъдат позволени компликациите, какво да се направи в актуалната обстановка и да се огледа в бъдещето с едно...
Прочети повече
10.   Ангелска резистентност – бъдете упорити и вярвайте в силата си и в себе си, с цел да преодолеете предизвикването, което ви следва.

11.   Ангелска тишина – скоро ще получите отговори на въпросите си. В живота си се случва смяната, въпреки да не я виждате и да считате, че тъпчете на едно място и че нищо не се случва около вас.

12.   Ангелска разлъка – чака ви смяна към положително. Ще се разделите с нещо от предишното – работа, сътрудник, дом, само че новото, което ще го размени, ще ви направи по-щастливи.

13.   Ангелска тайнственост – чака ви мистериозна среща с човек, който ще ви покаже тайните сили, чертаещи бъдещето, пътя и живота.

14.   Ангелско благословение – чака ви духовно развиване и среща с хора, които ще се нуждаят от помощта ви.
Как да четете уликите на ориста
Странни неща се случват в живота на всеки човек. Всички тези странности, съгласно астролозите, по никакъв начин не са инцидентни. Много постоянно Вселенат...
Прочети повече
15.   Ангелско настояще – ще сбъднете желанията си, в случай че се научите да живеете в сегашното, не предишното или в бъдещото, а в днешния миг, тук и в този момент.

16.   Ангелска вода – изпълнени сте със подозрения, само че не се съмнявайте в новия човек, който ще се появи в живота ви, заслужава доверието ви.

17.   Ангелско бъдеще – преразгледайте проектите си за бъдещето и мечтайте за него без боязън, фантазиите ви ще се осъществен.

18.   Ангелско благополучие – щастието чука на портата ви и то е благополучие във всяко едно отношение, отворете му и бъдете спокойни.

19.   Ангелски въздух – променете отношението си към проблемите и към себе си, стартира нов интервал в живота ви.
Коледно гадаене - да разберем какво ни чака в бъдеще
Празникът Рождество Христово е в същото време и една от най-мистичните дати в църковния календар, по тази причина и атмосферата на този ден е изпъ...
Прочети повече
20.   Ангелско знание – поучете се от грешките си и приемете смяната, която се случва с вас – ставате по-зрели и по-отговорни.

21.   Ангелско съгласие – очаквайте нов човек в живота, които ще сбъдне мечите ви и ще отговори на въпросите ви.

22.   Ангелско лекуване – следва ви излекуване – на душата или на тялото. Ще преодолеете компликациите.

 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР