Ангелските числа са повтарящите се числа като 11:11, 22:22 и

...
Ангелските числа са повтарящите се числа като 11:11, 22:22 и
Коментари Харесай

Ето защо повтарящите се числа, защо се наричат ангелски

Ангелските цифри са повтарящите се цифри като 11:11, 22:22 и така нататък Това не са инцидентни цифри и има причина да ги срещане на всички места – върху екрана на телефона, номер на жилищна постройка, номер на кола, сметка и така нататък Ако сте забелязали, че виждате такива цифри, то Вселената се пробва да ви даде знак, ангелите се пробват да споделят с вас като тенденция или предизвестие. Огледайте се, помислете какво вършиме в този миг и пробвайте да разберете повода. Ние малко ще помогнем като ви разясним какво е смисъла на ангелските цифри.

1111 – единиците са най-често срещаните повтарящи се цифри. Те са знак на вашата вътрешен глас и подсказват, че би трябвало да се вслушате в нея. Това число демонстрира, че вървите по верния път, че вършиме това, което е предначертано за вас. Това е и знак за духовно развиване. Постигнали сте съвършена естетика сред себе си и своето Висше Аз. Може да срещнете комбинации като 11, 111 или 1111 – тогава се доверете на дарбите и заложбите си, тъй като такива имате.

2222 – цифрата на салдото, което подсказва, че имате потребност се свържете със своето вътрешно аз и да постигнете естетика с него. По-точно това е цифрата на дамите, което подсказва, че би трябвало да полагате повече грижи за себе си. Имате потребност от слагане на граници в живота си, на повече обич, доверие и самообладание. Може би прочувственият ви баланс е нарушен тъкмо в този миг? Тогава ще видите 22, 222 или 2222. Ще ги видите и в случай че се подложени на мощен стрес – това е сигнал да забавите темпото и да си вземете отмора. Не на последно място това ангелско число ви споделя да се концентрирайте върху позитивната настройка към живота и да оставите отрицателното зад себе си.

3333 – триединството на разум, тяло и душа. Това щастливо ангелско число ви споделя, че е време да извършите своята житейска задача, да разберете каква е вашата цел. Балансирайте мозъка, тялото и душата си, с цел да подобрите живота си. Време е да разгърнете цялостния си капацитет и да следвате своята задача. Може да виждате цифрата и в случай че някой аспект от живота ви има потребност да се балансира. Хубаво е, в случай че видите 33, 333 или 3333 – късметлийски цифри са и демонстрират, че сте на прав път.

4444 – вие сте предпазени. Ангелите се пробват да ви кажат, че каквото и затруднение да ви е подготвил животът, вие сте предпазени и ще съумеете да го преминете. Знак за битка, непоклатимост и отбрана. Ако сте изпаднали в компликация и видите това число, знайте, че ще се справите с нея. Видите ли 44, 444 или 4444 е доста евентуално ориста да ви праща тестване.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР