Ангела Меркел призова германките да се борят с кризата с

...
Ангела Меркел призова германките да се борят с кризата с
Коментари Харесай

Германки са изнасилвани от бежанци, а ги плашат с глоби

Ангела Меркел прикани германките да се борят с рецесията с изнасилванията.

В страната има случаи на стотици изнасилвания, по-голямата част от които са осъществявани от мигранти от Афганистан, Мароко, Ирак, Судан, Сирия, Еритрея и други страни от Близкия изток и Африкам, пишат медии.

Жалбите на жертвите в полицията нормално не дават никакви резултати, защото мигрантите съвсем в никакъв случай не се намират и в случай че бъдат открити, те се освобождават доста скоро, евентуално след осъществяване на предпазен диалог.

И в този момент Меркел споделя, че всеки би трябвало да знае, че в случай че изнасили някого, ще би трябвало да заплати санкция.

Доколко санкцията ще помогне на жертвата? Значителен % от изнасилените в никакъв случай не се връщат към естествения си живот, а някои нормално избират да се самоубият, а Меркел има вяра, че санкцията е това, което би трябвало да се употребява за заплашване на изнасилвачите.

Сега половото принуждение в Германия се съпоставя по мащаб с зараза, тъй като канцлерът позволи повече от един милион мигранти в страната. Някои от представителите на Близкия изток, които бяха общително признати в страната, са недоволни от стандарта си на живот, разбирате ли, не им е била дадена кола и апартамент. Ето по какъв начин някои специалисти изясняват експанзията към женския пол.

Само за интервала от март до началото на юли тази година полицията в Берлин оповестява за 210 случая на обезчестяване. Освен това на обезчестяване са изложени освен дами, само че и деца, а в редки случаи и мъже.

С целия този смут Германия се тревожи повече за толерантния си образ, в сравнение с за осакатената орис на изнасилените. Известно е, че в страната има политическа инструкция - да не се разгласяват закононарушенията, осъществени от бежанци, с цел да не се подбуждат антимигрантски настроения. Така се грижат за тях.

През 2016 година беше регистриран внезапен скок в раждаемостта, защото германките започнаха всеобщо да раждат от мигранти. А през 2015 година раждаемостта в Германия се е нараснала с 50%, достигайки връх за дамите на 33 и повече години.

Днес статистиката е такава, че в Берлин приблизително съвсем две дами стават жертви на тежко полово принуждение всеки ден, а Меркел в своята сантиментална тирада загатва, че всяка трета жена е била подложена на психическо или физическо принуждение най-малко един път в живота си.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР