Ангела Меркел може да се наложи да плати цената на

...
Ангела Меркел може да се наложи да плати цената на
Коментари Харесай

Историк обясни коя грешка на Меркел е най-голямата в следвоенната германска история

Ангела Меркел може да се наложи да заплати цената на импулсивното си решение да одобри повече от един милион бежанци в Германия, споделя историкът Нийл Фергюсън, представен от английския Daily Express, представен от " Фокус ".

В публикация за вестник The Times Фергюсън предизвестява, че решението, което Меркел взима, виждайки, по какъв начин млада палестинка рухва в сълзи пред нея в бежански лагер в Ливан, може да я преследва, до момента в който се стреми да сътвори по-жизнено съдружно държавно управление. Той разказва противоположния завой във връзка с приема на мигранти, като най-голямата неточност в следвоенната немска история.

" Желанието и да я успокои беше импулсивно, последвано от противоположен завой, който тя се наложи по-късно да поправя ", споделя историкът. От началото на 2015 година броят на хората, търсещи леговище набъбна внезапно, като бяха подадени 1.38 милиона молби за леговище. От тях една трета са сирийци, три четвърти са под 30-годишна възраст и 60 % са мъже. Фергюсън предизвестява, че „ майката на Европа направи майката на грешките, като се обърна наляво… “

На миналогодишните избори за антиемигрантската партия „ Алтернатива за Германия “ гласоподаваха 12.6 % и тя се подреди на трето място. Според последните изследвания известността й е 15 % и пораства.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР