Ангел Стоев е назначен за областен управител на област Пловдив,

...
Ангел Стоев е назначен за областен управител на област Пловдив,
Коментари Харесай

Официално: Ангел Стоев е новият стар областен управител на Пловдив

Ангел Стоев е назначен за регионален шеф на област Пловдив, оповестиха от Министерски съвет. Той заменя на поста Йордан Иванов.
Прочетете още
Ангел Стоев е заемал същата служба в интервала 2021-2022 година. Притежава образователно-квалификационна степен „ магистър “ по специалността „ Международни стопански връзки “ от УНСС, а също по този начин е лекар по философия от Академията на Министерство на вътрешните работи – София.

Дългогодишен чиновник е на НСС и ДАНС като е заемал длъжността шеф на Регионална дирекция ДАНС – Пловдив. Работил е и на високи мениджърски позиции в частния бранш. Ангел Стоев има специализации в ръководство на рецесии, противопоставяния на тероризма и стратегическо ръководство.

Припомняме, че ръководството на Ангел Стоев при предходното служебно държавно управление бе обвързвано и с тайнственост с освобождението му и повторното му назначение в границите на 48 часа. Той беше освободен с решение на Министерски съвет от 20.10.2022 година от поста. За губернатор беше назначена неговата заместничка - Даниела Николова – Кършева. На 21.10.2022 година обаче от Областна администрация изпратиха известие, че " Ангел Стоев остава на поста си ".

На 22 октомври бе назначен още веднъж.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР