Ангел Славков, който замени Златомир Загорчич като треньор на Славия,

...
Ангел Славков, който замени Златомир Загорчич като треньор на Славия,
Коментари Харесай

Ангел Славков: Задачата ни беше да сме безкомпромисни и да се борим за всяка педя

Ангел Славков, който размени Златомир Загорчич като треньор на Славия, остана удовлетворен след успеха на отбора с 1:0 против Ботев Пловдив в плейофите на efbet Лига. 

" Доволен съм от организацията на играта на тима. Това, което тренирахме, да играем по този метод момчетата го извършиха. Най-много съм удовлетворен от характера, който демонстрираха те. Днес една от дилемите беше да се борим за всяка педя земя на стадиона на Славия. Ние сме домакини, би трябвало да сме безкомпромиси, споделих им да сме диви зверове - гладни и жадни за успеха, за гола, за хляба за нашите деца и фамилии, тъй като и нашите женички обичат доста парички ", разяснява той.

" Първото полувреме съперника ни изненада, ние чакахме да играят по напълно друг метод. Поздравявам техния треньор, бяха ни проучили доста добре. Нормално е млади момчета да не се ориентират, направихме някои корекции на полувремето. Видяхте какъв брой хубави офанзиви направихме. Противникът не съумя да си осъществя ситуациите, ние успяхме. Феновете невероятни. Имаме хиляди почитатели, които ще дойдат на стадиона някой ден ", показа още Славков.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР