Ангел рискува и признава истината за провалените срещи на Теа,

...
Ангел рискува и признава истината за провалените срещи на Теа,
Коментари Харесай

Ангел прави крачка към Теа в новия епизод на „10 първи срещи“

Ангел рискува и признава истината за провалените срещи на Теа, а Мина се трансформира в Стела в новия епизод на риалити уеб сериала -. Как ще се протече среща номер осем и до къде ще стигне честността на Ангел, вижте първо във.
 среща NOVA
След като Теа разобличи скритите планове на някогашния другар на Мина , опитът „ 10 първи срещи “ продължава на високи обороти. Участник номер осем се споделя Мартин. Той е приветлив, нехаен и обича да пътува. Почитател е на изкуството, естетиката и културата в страните по целия свят, само че му липсва родолюбив дух. Профилът на Мартин наподобява благонадежден и Теа е подготвена да се срещнат в заведението на нейния другар Ангел.
 сериал NOVA
Въпреки напрежението в другарството сред красивата Теа и барманът Ангел, той посреща вежливо претендент номер осем. Срещата им стартира добре. Мартин обсипва Теа с похвали и въпроси, само че романтиката посред им се изпарява в мига, в който пътешественикът получава телефонно позвъняване от роднините си. Защо позвъняването тормози Мартин, какво кара Теа да се откаже от него и какво се крие зад многочислените му пътувания, разберете първо във.

Докато Мина влиза в ролята на мощна и независима жена, а Стела се трансформира в блага и състрадателна дама, Ангел подхваща значима стъпка по отношение на Теа. Без да я съди, той ѝ признава за какво е провалил няколко следващи срещи от опита.

Чия е виновността за преустановяване на осмата среща от опита? Как се отразява смяната на Мина и Стела? Как ще се развият връзките сред Теа и Ангел? Предстои да разберете в новия епизод на единствено във.

Гледайте всяка сряда от 16:00 часа във. Още вести за сериала следете и във на „ 10 първи срещи “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР