Ангел Проданов получи своите четири Да от журито на България

...
Ангел Проданов получи своите четири Да от журито на България
Коментари Харесай

Участник от "България търси талант" изуми всички с възможностите на гласа си


Ангел Проданов получи своите четири " Да " от журито на " България търси гений " поради професионалния дублаж на разнообразни присъщи анимационни герои, който сподели. Той е приключил компетентност " Анимация " в Нов български университет и се занимава с продуциране на музика за себе си и други актьори.

В ефира на " Тази заран " той показа, че от дребен е желал да прави тъкмо това.

" Гласът ми мутира доста късно и не го харесвах, като бях дребен. Но тогава не знаех, че ще го употребявам за дублаж години по-късно ", сподели той.

Опитва се да озвучава обичаните си персонажи по собствен метод.

Всички в журито бяха доста впечатлени от неговото осъществяване и по този начин Ангел получи четири утвърждения, с цел да продължи. Покрай неговото осъществяване и Николаос Цитиридис показа, че мечтае да дублира анимационен филм.

Ангел е взел участие и в " Гласът на България ", където влиза в тима на Михаела Филева. Той има свои песни, а последната му - " Някой различен ", е по план на Игор Марковски в дует със Симеон Владов.

В " България търси гений " ще изненада феновете с забавни и комплицирани неща и нещо, което в никакъв случай до момента не е пробвал.

" Надявам се, че хората ще се забавляват и ще ги накарам да опитат нещо ново ", добави участникът.

Споделя, че постоянно е желал да взе участие в " България търси гений " и бил изключително стимулиран след присъединяване на Петър Байков.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР