Ангел Петров-Гелето вчера е бил арестуван, научи ексклузивно агенция BulNews. В

...
Ангел Петров-Гелето вчера е бил арестуван, научи ексклузивно агенция BulNews.
В
Коментари Харесай

Ефектът BulNews! Арестуваха Ангел Гелето, прокуратурата във Враца с бързи действия

Ангел Петров-Гелето през вчерашния ден е бил задържан, научи извънредно организация BulNews.
В късния следобяд скандалният 41-годишен мъж е бил извикан в районното на разпит, след който незабавно е бил арестуван. Днес се чака съдът да гледа неговата мярка за неотклонение, като обществото чака решението да е напълно съобразено със закона и спокойствието на хората.
Районната прокуратура се е самосезирала след материала на медията ни за следващ екшън с негово присъединяване.



Оказа се, че държавното обвиняване към този момент е образувало 3 досъдебни производства против Ангел Гелето за предходните му изцепки. Едното е по по чл.343в, ал.3 Наказателен кодекс. Другото, по което е притеглен като обвинен, е по чл.343б, ал.3 Наказателен кодекс. 
Тези дни преписката по случая със скутера би трябвало да завърши и да бъде докладвана на наблюдаващия държавен обвинител в районна прокуратура.
Така на процедура ще бъде озаптен Ангел Гелето и вкаран зад решетките.
През последните 2 месеца той е непрекъснатият генератор на напрежение в града. То не беше гонене от полицията, бягство от злополука, разваляне на непознато имущество и какво ли още не. Мъжът има забележими проблеми с алкохола и използването на упойващи субстанции, които го трансформират в ходеща експанзия. Никой не може да каже какво би се случило, в случай че този субект продължава да е на независимост, само че сигурно обществото не е в сигурност.
Спокойствието на врачани към този момент е в ръцете на врачанския областен съд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР