Ангел Петков има нужда от помощ в набиране на средства

...
Ангел Петков има нужда от помощ в набиране на средства
Коментари Харесай

Зов за помощ: Малкият Ангел има нужда от помощта на хората, за да продължи да се бори с тежки диагнози

Ангел Петков има потребност от помощ в набиране на средства за лекуване. Момченцето е от град Шумен, единствено на годинка е, само че е с две страшни диагнози. Диагностицирано с вътрешна хидроцефалия малко след раждането и детска церебрална парализа. Лечението му изисква средства, които са непостижими за фамилията и околните му.

Ангел има братче близнак. Момченцата се раждат доста рано – в 31 г.с., като тежат едвам 1300 и 1400 гр. Две седмици след раждането на Ангел му е окрита вътрешната хидроцефалия. Във времето на очакване, с цел да доближи нужните за интервенция 2 кг., се открива и междукамерен недостатък на сърцето, за което обаче не се нуждае от оперативна интервенция.

Една седмица преди да бъде осъществена мозъчната интервенция, офталмолозите откриват и ретинопатия. Тя постанова лазерна интервенция и на двете очи. Така дребният войник минава през първата интервенция, след което идва ред и на втората – на главичката и слагане на клапата. След нея обаче следват още две интервенции, като едвам последната е сполучлива и клапата към този момент работи.

Изпитанията за дребния воин и фамилията му не свършват дотук. Родителите виждат закъснение в развиването и посещават невролог. Той слага тежката диагноза- детска церебрална парализа. За да може Ангел да я пребори, са нужни ежедневни рехабилитации. Семейството се обръща към профилирания център в Истанбул RİBEM Riskli Bebek Danışma Merkezi.

Първият цикъл на рехабилитация следва през април, като за него са нужни 11 хиляди Евро – средства, които са непостижими за фамилията на Ангел.
Моля ви от цялото си сърце да дадем късмет на този прелестен и борбен Ангел да има пълностоен живот, с цел да може да играе с братчето си и да реализира фантазиите си! Вярвам, че с помощта на вашата помощ всичко е допустимо! “, с този зов се обръща към всички майката на Ангел. На този стадий всеки, който желае да помогне, може да го направи посредством платформата на Хелп Карма.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР